image description

Салямі Харківська

  • Сорт: вищий
  • Склад: 100% (свинина нежирна, сало ковбасне хребтове, яловичина вищого сорту), сіль кухонна харчова, цукор, стабілізатор: Е451, підсилювач смаку та аромату Е621, стабілізатори кислотності: Е300, Е316, цукор, стабілізатор кольору Е250. 100 г продукту містить: поживна (харчова) цінність: білків не менше –13,0г; жирів не більше – 50,0г; вуглеводів – 2,0г. Енергетична цінність (калорійність) – 2136,0кДж/ 510,0ккал/.
  • Оболонка: фіброуз
  • Умови зберігання: за відносній вологості повітря 75-78% та за t від 0°С до 15°С – 15діб; за t від 0°С 6°С – 1міс; за t від мінус 7°С до мінус 9°С – 4міс. Ковбаси упаковані під вакуумом у плівку або у модифікованому газовому середовищі: за t від 0°С до 6°С: цілим виробом – 30діб; сервірувальною нарізкою 12діб; порційною нарізкою – 20діб.
Показати / Написати відгук (и) Відгуки
Залиште свій відгук!
Залиште відгук про товар Стати першим!
РМК рекомендує