image description

Салямі Фінська

  • Сорт: вищий
  • Склад: 90% (яловичина першого сорту, яловичина вищого сорту, свинина напівжирна, свинина нежирна), емульсія шкурки свинячої, сіль кухонна харчова, підсилювач смаку: Е621, стабілізатори: Е450, Е451, регулятори кислотності: Е575, Е301, розпушувач: Е551, харчовий барвник: Е160с, стабілізатор кольору: Е250. 100 г продукту містить: поживна (харчова) цінність: білків не менше – 13,0г; жирів не більше – 50,0г; вуглеводів – 0. Енергетична цінність (калорійність) – 2100,0 кДж/ 502,0ккал/.
  • Оболонка: фіброуз
  • Умови зберігання: за відносній вологості повітря від 75% до 78% та за t від 0°С до 15°С – 15діб; за t від 0°С до 6°С – 1міс; за t від мінус 7°С до мінус 9°С – 4міс. Ковбаси упаковані під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі: за t від 0°С до 6°С: цілим виробом – 30 діб; сервірувальною нарізкою –12 діб; порційною нарізкою– 20 діб.
Показати / Написати відгук (и) Відгуки
Залиште свій відгук!
Залиште відгук про товар Стати першим!
РМК рекомендує