image description

Ковбаса"Краківська" ДСТУ н/к в/с

  • Сорт: вищий
  • Склад: 100% (свинина напівжирна, грудинка свиняча, яловичина першого сорту), сіль кухонна харчова, часник свіжий подрібнений, цукор, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, стабілізатор кольору Е250. 100 г продукту містить: поживна(харчова) цінність: білків не менше – 18,0г; жирів не більше– 42,0г; вуглеводів - 0. Енергетична цінність (калорійність) - 1506,24кДж/360 ккал/.
  • Оболонка: черева
  • Умови зберігання: "за відносній вологості повітря від 75% до 78% та за t від 0°С до 20°С – 3 доби; за t від 0°С до 12°С – 10діб; за t від 0°С до 6°С – 15діб; за t від мінус 7°С до мінус 9°С - не більше ніж 3 місяці. Ковбаси упаковані під вакуумом, або в умовах модифікованого газового середовища у плівку за t від 0°С до 6°С: цілими виробами – не більш ніж - 25 діб; нарізані шматочками (сервірувальною нарізкою) - 12діб; нарізані цілим куском (порційною нарізкою) -15 діб. "
  • Вага: 0,500
Показати / Написати відгук (и) Відгуки
Залиште свій відгук!
Залиште відгук про товар Стати першим!