image description

Ковбаса "Салямі Парманелло" с/к в/с

  • Сорт: вищий
  • Склад: 100% (свинина нежирна, грудинка свиняча, яловичина вищого сорту), сіль кухонна харчова, підсилювач смаку: Е621, стабілізатори кислотності: Е301, Е300, стартові культури, стабілізатор кольору Е250. 100 г продукту містить: поживна (харчова) цінність: білків не менше – 16,0г; жирів не більше – 50,0г; вуглеводів – 0г. Енергетична цінність (калорійність) 2150,6кДж/514ккал.
  • Оболонка: білкозин
  • Умови зберігання: за відносній вологості повітря від 75% до 78% та за t не вищої ніж 15°С – 4міс.; за t від мінус 2°С до мінус 4°С – 6 міс.; за t від мінус 7°С до мінус 9°С – 9 міс. Ковбаси упаковані під вакуумом у плівку або в умовах модифікованого газового середовища за t від 0°С до 6°С: нарізані скибочками (сервірувальне нарізання) – 25 діб; цілими кусками (порційне нарізання) – 45 діб; цілими батонами – 120 діб.
  • Вага: 0,400
Показати / Написати відгук (и) Відгуки
Залиште свій відгук!
Залиште відгук про товар Стати першим!