image description

Ковбаса "Русанівська" вар. в/с (пузир) КС

  • Сорт: вищий
  • Склад: 90% (свинина напівжирна, яловичина вищого сорту, свинина жирна), молоко сухе, сіль кухонна харчова, цукор, часник свіжий подрібнений, перець духмяний мелений, стабілізатор кольору Е250. 100 г продукту містить: поживна(харчова) цінність : білків не менше - 12,0г; жирів не більше – 20,0г; вуглеводів – 0г. Енергетична цінність (калорійність) – 953,95кДж/228ккал/.
  • Оболонка: пузир
  • Умови зберігання: за t від 0°С до 6°С та відносній вологості повітря від 75% до 78% - 3 доби. Ковбаси упаковані під вакуумом або у модифікованому газовому середовищі за t від 0°С до 6°С: цілим виробом - 10 діб, порційною нарізкою – 8 діб, сервірувальною нарізкою – 6діб. Ковбаси упаковані у термоформувальні плівкові матеріали за t від 0°С до 6°С: цілим виробом – 15 діб, порційною нарізкою - 12 діб
  • Вага: 2,100
Показати / Написати відгук (и) Відгуки
Залиште свій відгук!
Залиште відгук про товар Стати першим!