Ковбаса "Останкінська" вар. в/с (білкозин)
- Сорт: вищий
- Склад: 95%(свинина нежирна, яловичина першого сорту, грудинка свиняча), молоко сухе, сіль кухонна харчова, яйця курячі, цукор, мускатний горіх, стабілізатор кольору Е250. 100 г продукту містить: поживна (харчова) цінність білків не менше -12,0 г ; жирів не быльше -17,0 г ; вуглеводів-0 г. Енергетична цінність(калорійність) 840,9 кДж /201,0 ккал/.
- Оболонка: білкозин
- Умови зберігання: за t від 0°С до 6° та відносній вологості повітря від 75% до 78% - 3 доби. Ковбаси упаковані під вакуумом або у газовому середовищі: за t від 0°С до 6°С: сервірувальною нарізкою – 6 діб; порційною нарізкою – 8діб; цілим виробом – 10 діб. Ковбаси упаковані під вакуумом у термоформувальні плівкові матеріали за t від 0°С до 6°С: порційною нарізкою – 12діб; цілим виробом – 15 діб.
- Вага: 0,700
Показати / Написати відгук (и)
Відгуки
Залиште відгук про товар
Стати першим!
РМК рекомендує