image description

Ковбаса "Московська" ДСТУ в/к в/с

  • Сорт: вищий
  • Склад: 100% (яловичина вищого сорту, сало ковбасне хребтове), сіль кухонна харчова, цукор, перець чорний мелений, мускатний горіх мелений, стабілізатор кольору Е250. 100 г продукту містить: поживна(харчова) цінність: білків не менше -18,0г; жирів не більше – 38,0г; вуглеводів – 0г. Енергетична цінність (калорійність) –1732,1кДж/414,0ккал/.
  • Оболонка: фіброуз
  • Умови зберігання: за відносній вологості повітря від 75% до 78% та за t від 0°С до 15°С - 15 діб; за t від 0°С до 6°С – 1 місяць; за t від мінус 7°С до мінус 9°С – не більш ніж 4 місяці.Ковбаси упаковані під вакуумом за t від 0°С до 6°С цілим виробом –30 діб; сервірувальною нарізкою - 12 діб; порційною нарізкою - 20 діб.
  • Вага: 0,400
Показати / Написати відгук (и) Відгуки
Залиште свій відгук!
Залиште відгук про товар Стати першим!