image description

Ковбаса "Львівська" н/к в/с КС

  • Сорт: вищий
  • Склад: 100% (свинина напівжирна, свинина жирна, яловичина вищого сорту), сіль кухонна харчова, цукор, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, стабілізатор кольору Е250. 100 г продукту містить: поживна (харчова) цінність : білків не менше - 14,0г; жирів не більше – 35,г; вуглеводів – 0г. Енергетична цінність (калорійність) –1553кДж/371ккал/
  • Оболонка: білкозин
  • Умови зберігання: за відносній вологості повітря від 75% до 78% та за t від 0°С до 6°С – 15 діб; за t від мінус 7°С до мінус 9°С – 3 місяці. Ковбаси упаковані під вакуумом за t від 0°С до 6°С: цілим виробом – 25 діб; сервірувальною нарізкою –12 діб; порційною нарізкою– 15 діб.
  • Вага: 0,500
Показати / Написати відгук (и) Відгуки
Залиште свій відгук!
Залиште відгук про товар Стати першим!