image description

Ковбаса "Брауншвейгська" н/к 1/с

  • Сорт: перший
  • Склад: 85% (яловичина першого сорту, свинина напівжирна, сало ковбасне хребтове, яловичина другого сорту), емульсія шкурки свинячої, крохмаль картопляний, підсилювач смаку: Е621, регулятор кислотності: Е300, сіль кухонна харчова, цукор, часник свіжий подрібнений, натуральний харчовий барвник (ферментований рис), стабілізатор кольору Е250.100 г продукту містить: поживна (харчова) цінність : білків не менше – 13,0г; жирів не більше – 46,0г; вуглеводів – 0. Енергетична цінність (калорійність) –1713,0 кДж/ 409,5ккал/.
  • Оболонка: білкозин
  • Умови зберігання: за відносній вологості повітря від 75% до 78% та за t від 0°С до 12°С – 10діб, за t від 0°С до 6°С – 15діб; за t від мінус 7°С до мінус 9°С – 3місяці. Продукт упакований під вакуумом, або у модифікованому газовому середовищі за t від 0°С до 6°С: сервірувальною нарізкою – 10діб; порційною нарізкою – 12 діб; цілим виробом – 20діб
  • Вага: 0,550
Показати / Написати відгук (и) Відгуки
Залиште свій відгук!
Залиште відгук про товар Стати першим!