image description

Ковбаса"Іспанська" н/к 2/с

  • Сорт: другий
  • Оболонка: білкозин
  • Склад: 55% (яловичина другого сорту, баки свинячі, сало ковбасне хребтове), емульсія шкурки свинячої, м'ясо механічного обвалювання курки, крохмаль картопляний, сіль кухонна харчова, підсилювачі смаку: Е621, Е627, стабілізатори: Е450, Е451, Е452, антиоксиданти: Е301, Е316, антизлежувальний агент Е551, стабілізатор кольору Е250. 100 г продукту містить: поживна (харчова) цінність: білків не менше – 13,0г; жирів не більше – 50,0г; вуглеводів – 0. Енергетична цінність (калорійність) – 2100,0кДж/502,0ккал/.
  • Умови зберігання: "за відносній вологості повітря від 75% до 78% та за t від 0°С до 20°С – 3 діб; за t від 0°С до 12°С – 5діб; за t від 0°С до 6°С – 10діб; за t від мінус 7°С до мінус 9°С – 1міс. Ковбаси упаковані під вакуумом у плівку або у модифікованому газовому середовищі за t від 0°С до 6°С : цілим виробом – 25діб; нарізані скибочками (сервірувальна нарізка) – 12діб; цілим куском (порційна нарізка) – 15діб. "
  • Вага: 0,350
Показати / Написати відгук (и) Відгуки
Залиште свій відгук!
Залиште відгук про товар Стати першим!